Verkoop

Als verkoopspecialist van de merken Kia, Suzuki en Mitsubishi hebben wij van deze merken alle informatie en diverse modellen in huis. Wij leveren de auto naar uw wens eventueel voorzien van accessoires. Wij streven er naar een auto aan te bieden die bij u past. Dat betekent dat wij ook andere merken auto's nieuw kunnen leveren. Alles met fabrieksgaranties. Wilt u een proefrit maken dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.


Een Kia Rio kopen?

Occasions

Van al onze occasions is de herkomst bekend. Voor aflevering worden de auto's grondig gecontroleerd en technisch in orde gemaakt. Onze auto's kunnen met de vertrouwde Bovag garantie worden geleverd. Uiteraard worden de auto's geleverd met een Nationale Auto Pas voor gegarandeerde kilometers.

Bekijk onze occasions voorraad

Mocht de occasion die u zoekt er niet bij staan dan kunt u geheel vrijblijvend een zoekopdracht geven. Ongeacht het merk of de prijsklasse. Wij zoeken de passende auto voor u. Zo houdt u het gemak van service om de hoek!

Bedrijfswagens

Naast het leveren en onderhouden van personenauto’s kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf en het onderhoud van lichte bedrijfswagens. Wij zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing van vervoer voor uw bedrijf.

Showroom Someren