0493-472223 06-22999136 info@autosinnema.nl

Auto Onderhoud & APK

Wij verzorgen onderhoudsbeurten en algemene periodieke keuringen (APK) voor alle automerken met BOVAG-garantie. We beschikken over de nieuwste diagnose apparatuur waarmee we alle auto’s, ongeacht het merk, kunnen uitlezen. Hiermee zijn we op de hoogte van de laatste technische informatie van uw auto. Daarnaast worden onze goed opgeleide autotechnici regelmatig bijgeschoold waardoor we voor elke auto kwalitatief goed onderhoud kunnen bieden. Heeft u een leaseauto? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres voor een onderhoudsbeurt. Tijdens het onderhoud is vervangend vervoer mogelijk.

Eerlijk advies en persoonlijk contact

Bij Auto Sinnema krijgt u een eerlijk advies en een persoonlijke benadering. Wij streven naar een duurzame relatie met u en hier hoort een betrouwbaar advies en klantvriendelijkheid natuurlijk bij. De lijntjes in onze garage zijn kort en voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Bij een onderhoudsbeurt heeft u mogelijk ook recht op de mobiliteitspas met bijbehorende pechhulpservice. Vraag naar de voorwaarden in onze garage of neem contact met ons op.

Wilt u via onze website een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, APK, reparatie of airco beurt?

Airco service

Een airconditioning of climate control zorgt voor een aangenaam klimaat in uw auto. Om uw aircosysteem in optimale conditie te houden en defecten te voorkomen is het verstandig om deze met enige regelmaat na te laten kijken.

Auto Sinnema beschikt over de kennis en de apparatuur om veilig en milieuvriendelijk* uw aircosysteem te controleren en te onderhouden. Bij ons kunt u de airco van uw auto eveneens laten vullen. Mocht er een defect of lekkage zijn dan kunnen wij dit uiteraard repareren. Tevens kunnen wij het systeem behandelen tegen nare luchtjes door bacterievorming.

Bekijk voor meer informatie onze website Airco Service Someren.

* Het koudemiddel dat uit het systeem gehaald is, wordt opgeslagen en hergebruikt.

(Winter)banden

Auto Sinnema heeft een ruim assortiment van winterbanden, zomerbanden en all season banden voor elk seizoen. We bieden een passende kwaliteit voor een concurrerende prijs. We verkopen autobanden van onder andere Michelin, Continental en Vredestein. Tevens hebben we een huismerk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

We bieden ook de mogelijkheid om uw winterbanden en zomerbanden op te slaan, zodat deze bij u thuis geen ruimte in beslag nemen. Bent op zoek naar nieuwe banden of wilt u graag meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij spreken u graag!
Chat openen
Goedendag! Kunnen wij u helpen? Stel uw vraag gerust via WhatsApp!