0493-472223 06-22999136 info@autosinnema.nl
Kia Niro en EV6 in Someren

Kia

Auto Sinnema is een verkooppunt voor alle automerken en eveneens Kia specialist sinds 2008. Wij leveren zowel nieuwe Kia modellen als occasions. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan uw Kia met behoud van de fabrieksgarantie.

Kia modellen

Wij leveren alle Kia modellen, zoals de Kia Picanto, Niro, en Sportage. Kia heef een ruim assortiment van onder meer stadsauto’s, gezinsauto’s, hybride auto’s en elektrische auto’s. De wagens van deze Zuid-Koreaanse fabrikant zijn betrouwbaar en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kia heeft zelfs zoveel vertrouwen in zijn auto’s dat het maar liefst 7 jaar garantie* bij nieuwe modellen geeft. Het onafhankelijke onderzoeksbureau J.D. Power heeft op het gebied van kwaliteit Kia al twee jaar op rij uitgeroepen als beste automerk.
* Tot een maximum van 150.000 kilometer.

Wilt u zelf ervaren hoe een Kia rijdt?
Maak dan nu een afspraak voor een proefrit.

Kia occasions

Auto Sinnema beschikt over een ruime voorraad van diverse gebruikte Kia modellen. Hebben wij de Kia van uw keuze niet op voorraad, dan gaan we voor u op zoek om deze u toch aan te kunnen bieden. Ook tweedehands Kia modellen verlaten bij ons de garage met BOVAG-garantie. Neem contact met ons op voor het huidige assortiment Kia occasions of kom langs bij onze autogarage in Someren.

Kia onderhoud en schadeherstel

Wij verzorgen Kia onderhoud volgens de officiële Kia voorschriften en maken alleen gebruik van originele onderdelen. Bij het onderhoud van uw wagen in onze garage heeft u mogelijk ook recht op de mobiliteitspas met bijbehorende mobiliteitsservice en pechhulp.

Ook voor reparaties aan uw Kia bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten en hier hoort een persoonlijk contact en eerlijk advies bij. Tijdens de reparatie krijgt u vervangend vervoer, zodat u niet stil komt te staan. Bij schade wordt u door uw verzekeringsmaatschappij vaak naar een schadeherstelbedrijf doorgestuurd. Toch kunt u dan bij ons langskomen om uw schade te laten beoordelen. In vele gevallen kunnen we de schade onder dezelfde condities herstellen. Wij nemen hiervoor contact op met uw verzekeraar om dit te regelen. Uw auto, onze zorg.

Wilt u via onze website een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, APK, reparatie of airco beurt?

Chat openen
Goedendag! Kunnen wij u helpen? Stel uw vraag gerust via WhatsApp!