0493-472223 06-22999136 info@autosinnema.nl

Werkplaats Autogarage Someren

Bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor het onderhoud of reparatie van uw auto? Onze goed opgeleide monteurs staan voor u klaar. Uw auto is onze zorg! Wij streven naar een duurzame relatie met u, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede prijs centraal staan.

Het team van Autobedrijf Auto Sinnema in Someren

Wat vinden onze klanten

Auto onderhoud & APK

Auto Sinnema verzorgt onderhoud en APK’s voor alle auto’s met een BOVAG-garantie. Dankzij moderne apparatuur kunnen onze vakkundige monteurs elke auto uitlezen en onder handen nemen. Wij voeren tevens onderhoudsbeurten voor leaseauto’s uit en we zorgen voor vervangend vervoer zodat u niet stil komt te staan. Ook biedt Auto Sinnema airco service en vindt u bij ons de juiste (winter)band voor een concurrerende prijs.

Meer informatie auto onderhoud & APK

Auto Sinnema steunt stichting Macheo.

Auto Sinnema steunt Macheo. Deze stichting heeft als missie om kansarme kinderen in Kenia een betere toekomst te geven. Auto Sinnema doneert voor elke APK €1 aan stichting Macheo. Op deze manier dragen we een steentje bij om de omstandigheden waarin vele Keniase kinderen opgroeien te verbeteren. Op de website van Macheo vindt u meer informatie over deze organisatie en haar missie.

Schadeherstel auto

Onze garage is eveneens een autoschadeherstelbedrijf dat reparaties uitvoert aan alle merken auto’s. Bij een schade wordt u door uw verzekeringsmaatschappij meestal naar een schadeherstelbedrijf gestuurd. Desondanks kunt u, ongeacht bij welke maatschappij u verzekerd bent, bij ons terecht. Wij nemen voor u contact op met uw maatschappij, regelen de administratie en herstellen natuurlijk uw auto.

Meer informatie autoschadeherstel

Wilt u via onze website een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, APK, reparatie of airco beurt?

Chat openen
Goedendag! Kunnen wij u helpen? Stel uw vraag gerust via WhatsApp!