0493-472223 06-22999136 info@autosinnema.nl

Historie

Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in autodealerland, startte Harry Sinnema in 2006 Auto Sinnema samen met een autotechnicus. Sindsdien is het bedrijf gegroeid tot een vertrouwd adres voor het kopen van nieuwe en gebruikte auto’s, auto onderhoud, reparaties en algemene periodieke keuringen (APK). Dankzij de groei is ons team met medewerkers verder uitgebreid.

Auto Sinnema is gevestigd in het oude pand van Garage Verstappen in Someren. Het voormalige pand is totaal gerenoveerd en uitgebreid, en voldoet aan de moderne eisen die aan een autobedrijf gesteld worden.

Kia EV6

Visie

Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten waarbij persoonlijk contact, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Wij kennen onze klanten en bij ons kunnen klanten altijd naar binnenlopen voor een vraag of probleem met de auto. Wij proberen ze dan zo snel en goed mogelijk te helpen zodat ze weer vooruit kunnen.

Auto Sinnema is een onafhankelijke garage. Als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, kunnen we u daarom een onafhankelijk advies geven. Hierdoor kunnen we u de auto bieden die het beste bij u past onder dezelfde condities als bij de dealer, waarbij de fabrieksgarantie gewaarborgd is.

Daarom Auto Sinnema

Zoekt u een betrouwbare autogarage in de regio Asten-Someren voor het onderhoud of reparatie van uw auto? Bent op zoek naar een nieuwe auto of occasion en wilt u graag een onafhankelijk advies over welke auto het beste bij u past? Dan bent u bij Auto Sinnema op het juiste adres. Wij bieden alle automerken voor concurrerende prijzen en bieden eveneens service en reparaties voor alle merken.

R
Aanbod en service voor alle automerken
R
Onafhankelijk en eerlijk advies
R
Persoonlijk contact, wij kennen onze klanten en hun auto’s
Garage Verstappen in Someren in de jaren 80

Wij spreken u graag!

Chat openen
Goedendag! Kunnen wij u helpen? Stel uw vraag gerust via WhatsApp!