0493-472223 06-22999136 info@autosinnema.nl

Schadeherstel

Als onafhankelijk bedrijf herstellen wij schades aan alle merken auto’s. Ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u verzekerd bent, kunt u bij ons terecht voor de totale schade afwikkeling. Wij helpen u met de papierwinkel en regelen de afspraken met de verzekeraar betreffende expertise. Wij nemen verder de condities over die uw verzekering u kan bieden. Uw auto wordt vakkundig met gebruik van originele onderdelen hersteld. Tijdens de reparatie krijgt u een gratis leenauto zodat u niet stil komt te staan. Bovendien krijgt u op de reparatie BOVAG-garantie.

Dus ook voor schade geldt: uw auto onze zorg!

Het team van Autobedrijf Auto Sinnema in Someren
Vervangend vervoer door Auto Sinnema in Someren

Heeft u autoschade? Kom dan geheel vrijblijvend langs!

Als u schade heeft, dan wordt u vaak door uw verzekeringsmaatschappij naar een schadeherstelbedrijf gestuurd. Wij adviseren om dan toch eerst geheel vrijblijvend bij ons langs te komen om de schade te beoordelen. In vele gevallen kunnen we de schade onder dezelfde condities herstellen. Wij nemen contact op met uw verzekeringsmaatschappij om dit voor u te regelen.

Auto Sinnema maakt alleen gebruik van originele onderdelen, zorgt voor kwalitatief spuitwerk en op reparaties krijgt u de BOVAG-garantie. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten schades zoals ruitschade, parkeerschade, hagelschade en spotrepair.

Wilt u via onze website een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, APK, reparatie of airco beurt?

Chat openen
Goedendag! Kunnen wij u helpen? Stel uw vraag gerust via WhatsApp!