0493-472223 06-22999136 info@autosinnema.nl

Privé Lease Someren

U kunt bij ons ook terecht voor het privé leasen van een auto. U hoeft alleen nog maar te tanken! Uw huidige auto kunnen we opkopen en uitbetalen.

Kia Picanto vanaf 259,-

Kia Stonic vanaf 349,-

Kia Niro

Kia Niro vanaf 499,-

Kia Sportage vanaf 579,-

Suzuki Swift vanaf 249,-

Suzuki Swift vanaf 329,-

Suzuki Vitara vanaf 414,-

Prijzen onder voorbehoud, Informeer voor de huidige prive lease prijzen!

Alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. Op basis van 10.000km per jaar en 60 maanden. Meer-of minder kilometers worden achteraf verrekend volgens afspraak. Overige voorwaarden zijn opvraagbaar. Alle genoemde maandprijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid van de juiste modellen en uitvoeringen.

Waarom privé auto leasen bij Auto Sinnema

Merkonafhankelijk

Auto Sinnema is een ongebonden bemiddelaar en we zitten niet vast aan een automerk. We kunnen u daarom een merkonafhankelijk advies geven.

Eerlijk

We vertellen u eerlijk alle voor- en nadelen van private lease. We denken met u mee wat de beste oplossing voor uw situatie is.

Dichtbij

Het onderhoud van uw leaseauto is dichtbij en vertrouwd bij Auto Sinnema in Someren. U krijgt de persoonlijke service die u van ons gewend bent.

U heeft interesse in private lease. Hoe gaat het verder?

  • Als u contact met ons opneemt, maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken we uw wensen en situatie. Op basis hiervan geven we u een advies en prijsopgave.
  • Als u dit advies opvolgt, dan volgt een online aanvraag voor financiering rechtstreeks bij de gekozen leasemaatschappij. Deze aanvraag is inclusief BKR-toetsing.
  • Na goedkeuring krijgt u 2 weken bedenktijd. Binnen deze wettelijke bedenktijd kunt u zonder gevolgen afzien van uw leasecontract.
  • Als u zich niet heeft bedacht, bestelt Auto Sinnema uw leaseauto. De levertijd verschilt per merk en leasemaatschappij. U kunt uw nieuwe leaseauto afhalen in onze garage in Someren.
  • Het periodiek onderhoud van uw leaseauto vindt eveneens plaats bij Auto Sinnema.

Veelgestelde vragen

Wat is inbegrepen in een leasecontract?

U hoeft alleen te tanken! Zaken als onderhoud, belasting en verzekeringen zijn inbegrepen in uw leasecontract.

Welke automerken kan ik privé leasen?

Omdat we merkonafhankelijk zijn, kunt u in principe ieder merk bij Auto Sinnema leasen.

Zijn de leaseauto’s van Auto Sinnema nieuw of gebruikt?

In principe leasen we alleen nieuwe auto’s. Mocht u graag een occasion willen privé leasen, dan kunnen we de mogelijkheden hiervoor bespreken.

Krijgt Auto Sinnema inzage in mijn financiën?

Nee, we zijn een bemiddelaar en de online aanvraag voor financiering is direct bij de leasemaatschappij. Wij krijgen alleen te horen of deze is goedgekeurd.

Kan ik mijn oude auto aan Auto Sinnema verkopen?

Er zijn mogelijkheden om uw oude auto aan ons te verkopen.

Ik twijfel nog tussen kopen en leasen. Kan Auto Sinnema mij hierin adviseren?

Ja, we leggen u uitgebreid de voor- en nadelen van private leasen uit. Ook maken we graag voor u de rekensom voor het kopen of privé leasen van een auto. Zo kunt u een goede en geïnformeerde beslissing nemen.

Chat openen
Goedendag! Kunnen wij u helpen? Stel uw vraag gerust via WhatsApp!